LoginSign Up

TED DETTMAN

TED DETTMAN
    Rank:6630
    Genre:Minimal, Techno
    Location:Strumica, Macedonia
6630 official dj-rankings.com

Macedonia


mk

Summary


ted dettman is a DJ from Macedonia

ted dettman is performing within the field of Minimal, Techno music and is ranked 6630 on the official DJ rankings list (www.djrankings.org).

If you want to read more about ted dettman you can click on the WIKI or BIOGRAPHY tab above.

Sounds

Tweets

[email protected] 5 years ago:
Just loved "Mix To Win: Sal Sonder" by Sal Sonder on @mixcloud https://t.co/kAkQOENwxx
[email protected] 5 years ago:
RT @Shisharka_: -Што пρави нисκа девојκа со висоκ дечκо? -Ρипни-лапни. хехе
[email protected] 5 years ago:
RT @eu_near: #EUenlargement key findings of the 2015 report on the former Yugoslav Republic of #Macedonia: https://t.co/R0atv8LliL
[email protected] 5 years ago:
Сто пати кажана лага на крајот станува вистина http://t.co/I2xjXGGzoo via @NovaTvMk
[email protected] 5 years ago:
RT @legovski: Недела е. Пушти ја машината. Ако се врати, твоја е.
[email protected] 6 years ago:
RT @MajkaNaZmejovi: Дечки ќе ме гласате ако се кандидирам сеа на изборите? Во план имам проект 'По еден змеј за секој дом' #ЗаЗмејскаМаке…
[email protected] 6 years ago:
RT @KVKriss: Останува уште да ни побараат пари за да им преведуваме, па кецарошите целосно да завладеат со нашите животи... http://t.co/inU…
[email protected] 6 years ago:
(ВО ЖИВО) Дебата пред влада: Каква Македонија сакаме? http://t.co/zkXymdddgA via @NovaTvMk
[email protected] 6 years ago:
Kontrakamperite od Strumica gi napustija shatorite! http://t.co/BsIgVzoKdd
[email protected] 6 years ago:
RT @IamAliceMadness: Дајте бе земете им ги тастатурите на порталиве, ќе се отрујам од глупи луѓе. Мозокот ми се оштети.
[email protected] 6 years ago:
Narod i po parkovi! #ZbogumNikola http://t.co/AxPaPHRZC8
[email protected] 6 years ago:
Kako izgleda #Ж koga se pere za svoite "dela"! Prikazni za mali deca... #ZbogumNikola http://t.co/JiP6hFOrCl
[email protected] 6 years ago:
Национален медиум да се повикува па портали...ох бре моjа чудесна земjа... #ГасиШител
[email protected] 6 years ago:
Тенка е линиjата мегу информиране и пропаганда....Сепак, со второто се пере мозок! #ГасиШител #ГасиАнал5 #ГасиМТВ
[email protected] 6 years ago:
@vasko_na_mama i da vrnat kafiinta pak na stara cena. Tava e dobitna kombinacija :) @luck15c
[email protected] 6 years ago:
Od paraziti, gazolizaci i seznajkovci si patime!
[email protected] 6 years ago:
FTW! https://t.co/1alOHKcfPN
[email protected] 6 years ago:
RT @egodollaric: Тоа жутото во уши од што слушате селска музика ви е.
[email protected] 6 years ago:
О Д Г О В О Р Н О С Т! Страдаат луге бре алооо!
[email protected] 6 years ago:
RT @Andov_S: Сериозно човекот кој е "причината" за пуч е повикан на советот за безбедност?!

Copyright 2012-2019
DJRANKINGS.ORG n.g.o.
Chuo-ku, Osaka, Japan
Terms & Privacy